Opendag 4 januari DJOJ

sjamaan.nl is er bij op 4 januari in DJOJ
Op 4 januari 2009 vind de open dag plaats in DJOJ. Op deze dag staan de deuren open van 12.00 tot 22.00 uur, waarbij we rond de klok van zes de dag onderbreken om te genieten van de kookkunsten van onze Braziliaanse koks.
Om 13.30 zit Sjamaan.nl met een sjamanistiche programma in zaal 4. Er wordt verteld over wat er dit jaar zoal te verwachten is van Sjamaan.nl Peter de Haan zal samen met een assistent een ritueel opzetten om de energie waarmee gewerkt ervaren kan worden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.