Tweede dinsdagavond opengroep een verslag

Ook de tweede sjamanistische open dinsdag  avond groep was een mooie bijeenkomst. Met vier mensen die geïnteresseerd waren was er een mooie basis. Na het uitnodigen van de Spirits, het reinigen hebben de deelnemers een lang Trance reis gemaakt om hun bondgenoot te ontmoeten. Met die bondgenoot hebben ze de rest van de avond gewerkt. Onder andere in een healing sessie voor elkaar. Dat dit voor een aantal van de aanwezige een magische belevenis was, heeft te maken met de kracht van Spirit op deze avond. Hij gaf wat nodig was en dat was goed. Aan het eind van de avond dankte we de Spirits voor hun steun en sloten af.

Wil je ook een avond met de Spirits mee maken. Iedere dinsdag avond is er open inloop. Voor iedereen geschikt. Ik vertel het verhaal tijdens het doen. Een leukere manier is er niet om te leren of te ervaren. We hebben geen Agenda, er is geen boek en er zijn geen antwoorden. Er is alleen de groep en wat Spirit ons brengt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.