Derde dinsdagavond in teken van bescherming

De derde avond had een kranten artikel als aanleiding. Dit artikel om precies te zijn. Als straling als een onbekende, onzichtbare gast op aarde komt… wat betekend dat voor ons fysiek, onze denk processen. Maar eigenlijk nog preciezer hoe goed weet jij wat er aan energie en  bedoelde en onbedoelde zaken naar jouw toekomen. Na de gebruikelijke opening van de avond hebben we ons eerst met spiraal energie opgeladen. Daarna gesproken over hoe we inbrekers detecteren en afweren, of proberen af te weren. Ik benoem bij ieder die er was hun valkuilen en met die informatie volgt een trancereis naar de boven wereld. Daar gaat men op zoek naar een bondgenoot die door middel van symbolen, rituelen of andere info hulp kan bieden bij de zwakke plekken in de afweer en omgang met vreemde energieën. Na de pauze oefen we met de informatie en werken twee van de aanwezige op afstand voor Anke. Ze had zich moeten afmelden omdat ze met een probleem knie thuis moest blijven.. Met healing Bear, een gezonde sterke knie, ratel en trommel werd er op afstand gewerkt voor Anke. We hopen dat ze er snel overheen is.

Wil je ook een avond met de Spirits mee maken. Iedere dinsdag avond is er open inloop. Voor iedereen geschikt. Ik vertel het verhaal tijdens het doen. Een leukere manier is er niet om te leren of te ervaren. We hebben geen Agenda, er is geen boek en er zijn geen antwoorden. Er is alleen de groep en wat Spirit ons brengt!

Nog te beleven op: 3, 10, 24 februari en 3 en 10 maart 2009
WAAR?
Centrum DJOJ zaal 5
Anthony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam
Aanmelden hoeft niet maar mag wel via 0624699910

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.