Tip voor een avondje “anders” uit

Leven met beren in Alaska, Rudy de Bock
Rudy de Bock kreeg van een medicijnman in de Verenigde Staten de voorspelling dat zijn leven in het teken zou staan van beren. Kort daarna had hij zijn eerste ontmoeting met beren in Yellowstone National Parc.
Die ontmoeting zou zijn leven blijvend veranderen. Sindsdien is hij gefascineerd gebleven door beren. Hij slaat al 17 jaar iedere zomer zijn tent op in de wildernis van Alaska en leeft te midden van ze. Hij vindt het een voorrecht om zo dicht bij een zo krachtig, ongerept en puur wezen te mogen staan en heeft groot respect voor beren. Hij vindt dat we veel van ze kunnen leren. Rudy kent de beer heel goed en wil er graag over vertellen. Vragen en discussie zijn welkom. Om zelf iets te ondernemen voor de bescherming van beren heeft hij de Save a Cub Foundation opgericht waar hij de voorzitter van is.
Aanvang diner 18.00 uur / Aanvang Lezing om 19.00 uur
Klik hier om je aan te melden voor het Anders Avondje Uit
(Op de laatste dag is aan/af melden alleen telefonisch mogelijk.)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.