Nieuwerkerk groep werkt aan dualiteit

Na het dromen komt de werkelijkheid. Een les is snel geleerd maar hoe er een ritueel van te maken en het te verankeren. Voor die opdracht stond de Nieuwerkerkse groep nadat er in de groep gedroomd werd dat dualiteit het onderwerp is. De tweede droom in de groep vertelde verder dat oogste belangrijker is in het ritueel dan drama. Ondanks deze vriendelijke toevoeging, ging er nog heel wat water door de IJssel voor het 27 februari werd…

Het werd een prachtig ritueel waarin de dualiteit benoemd werd, doorleefd werd, en binnenste buiten gekeerd werd. Traditioneel in het bos van Hitland, waar een dubbele cirkel gelopen werd die stond voor de dualiteit. Een echt sjamanistisch ritueel, dus voor alle participanten anders. Zelf heb ik de cirkel in twee richtingen gelopen, veel gezongen, goed gegrond op de ene kant en verbinding gemaakt met spirit aan de andere kant. Voelt als eenheid en kracht. Aan het eind van het ritueel wordt de nieuwe situatie verankerd om terugval te voorkomen.

We eindigen de avond met een intens rondje. Ieder vertelt zijn ervaringen en leerpunten. iedereen is er uitgekomen, iedereen is er wijzer van geworden. Volgende maand weer nieuw

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.