Aquariustijd nu echt begonnen

Het nieuw tijdperk, waarover zo veel gesproken wordt, is vorige week ongemerkt echt begonnen. We zijn dus een nieuw tijdperk van bewustwording ingegaan. Daarom gebeurt er nu zo veel met ons allemaal. Alle processen verlopen steeds sneller. Ondanks de innerlijke, lichamelijke en relationele problemen, begint ieder open te staan voor de aquariusgedachte: werken aan jezelf en een betere wereld. Een film over het fenomeen kun je zien op Youtube, of een DVD ISO bestand downloaden via bittorent. Ik denk een echte aanrader, die je niet mag missen…

dubbel klik op de film om hem beeld vullend te maken en esc om terug te gaan.

Using the BITTORENT File Transfer Medium:
The medium of file transfer being utilized here is known as “Bittorrent”, which requires a separate program. You can download the program Here. It is recommended you install this program first, and then download the “Torrent ” file above. Once you have the program installed, you can open the Torrent file you have downloaded, and it will begin the transfer.
The file will be downloaded to a folder specified by the program.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.