Hemellichamen en edelstenen als representant van de sterren.

Maar liefst twee grote dozen stenen, edelstenen werden er binnen gebracht die avond. Het altaar was een waar lust om naar te kijken. Een en al flonker en kleur pracht. De sterrenhemel op de grond van onze zaal 5 in DJOJ. Joke heeft eerder in mijn groepen mooie dingen gedaan met edelstenen en was degenen die me er op wees dat het de sterren en de edelstenen een relatie met elkaar hadden. één en één was zo snel twee. De avond over de sterren was ook de avond over de edelstenen. Het werd een avond die vooral in het teken stond van voelen, ervaren wat stenen te vertellen hebben en met je energie lichaam doet. Leuk was om aan het eind te constateren dat er blijkbaar mensen zijn die meer met stenen hebben, maar dat er ook zijn die helemaal niets hebben met stenen. You love them, or you .. nee zo erg is het niet. Maar een bepaalde gevoeligheid, afstemming is er bij een aantal mensen wel. Terwijl anderen minder hebben met de fijne energie van de stenen. Een ander belangrijke les was dat je eigen ervaringen het best kloppen. Dus uit een boekje lezen waar een steen voor is bedoeld geeft misschien richting maar is verre van accuraat. Zoals we in het sjamanisme kijken naar bezieling, zo heeft ook een steen een ziel. Met een eigen boodschap aan degene die er mee werkt. Als bondgenoot, jouw relatie, jouw antwoord op jouw vraag. We eindigden traditioneel met een prachtige healing sessie met stenen natuurlijk! Dank aan Meriam en Joke voor hun stenen en hun wijze lessen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.