Paard & Sjamaan, de verdieping

Cadeautjes krijgen is net zo fijn als cadeautjes geven. We zijn het misschien een beetje vergeten maar geef wat je krijg, krijg wat je geef. Zo zou ik dit afgelopen weekend misschien wel kort willen samen vatten. Door ziekte zakte ik onder mijn minimum aan deelnemers, dus heb ik gegeven, meer gegeven dan ik kon ontvangen dacht ik nog aan het begin van het weekend. Ging er dan ook een beetje narrig in.. voor niets werken, of eigenlijk zelfs zelf de BTW straks moeten ophoesten is een aderlating op een verkeerd moment.. leven van een net gescheiden man is duur en vol onverwachte uitgave. Maar wat heb ik die aderlating in energie, inzicht en lieve woorden terug gekregen.. Ben er nog steeds een beetje stil van. Lukte me gisteren niet eens er woorden aan te geven.. alles staat nog na te trillen in me.  Met vier heel bijzondere vrouwen die wilde staan om gedragen te worden. En vijf paarden die al nieuwsgierig over het hek kwamen kijken toen we arriveerde. Twee hebben dit weekend echt wondere verricht. Pento “de onverstoorbare” en Meggie “de grote schat” zijn onbetaalbaar. Ze gaven precies wat nodig was en meer. Meggie zelfs in een sjamanistische healing gewoon buiten in de bak. Behandeltafel in het midden van de bak en natuur en paard vragen mee te werken aan het dieper healen van de gekwetste ziel van de mensen. Dat was een heel bijzondere ervaring. Meggie was volledig toegewijd en in contact met degene die op tafel lag. Ze rende, ze was in meditatie, ze stond opwacht al lag er een klein veulentje in de weide. Alles in evenwicht met datgene wat er op tafel gebeurden. Gehuild heb ik samen met D, om een heel oude diep verdriet los te maken. Heerlijk was het om samen heel diep te gaan, samen met Meggie, samen met Spirit. Heb in één weekend nog nooit zoveel zien gebeuren. Krijg mailtjes met bedankjes en met wat mensen gedaan hebben met al die energie en ruimte die ze gecreëerd hadden.  Ik hou weer van het leven is er één en NU weet ik dat ik moet DOEN is een ander. Weer een ander liet het gewoon zien. Door met Meggie te rijden, zonder teugels, zonder zadel, maar wel volledig in controle.. op ziels niveau omdat er ruimte was.. ruimte voor verbinding. Tja en dan weet je dat je cadeaus heb gekregen die niet te betalen zijn. Dat geld een ding is en dat groei en ruimte liefde is en dat het voor ieder mens een groot voorrecht is om daar aan bij te hebben mogen dragen.

healing met paarden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.