Sjamanen opleiding succesvol afgesloten in Sjamanendorp

Sjamanen opleiding succesvol afgesloten

Een jaar waarin we hebben leren zien, doen, stromen en uiteindelijk tot zijn kwamen. zes dappere mensen die diep durfde te kijken, ver durfde te mikken, stil konden zijn, gevoelig konden zijn, geaard waren, gevlogen hebben… kortom een jaar in een  achtbaan afgesloten hebben en in sjamaan “zijn” kwamen. De innerlijke wijze wakker hebben gemaakt, de innerlijke sjamaan gevonden die hen de weg wijst in hun spirituele weg. De nieuwe jaargroep start in september 2013, mee doen kan, kijk hier voor meer informatie

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.