sjamaan radio in Amsterdam

Sjamanisme radio

Zondag 17 augustus van 19:00 tot 20:00 uur was er in de uitzending van ParaRadio een thema over sjamanisme live te beluisteren. Peter en Mara waren uitgenodigd om hun ervaringen te delen over het onderwerp en meer inzicht te geven in het heling werk dat zij samen doen. Onderstaande player geeft je de mogelijkheid de uitzending terug te horen.
Het werd een magische uitzending, dus geniet ervan!

 

Team Atlantic Healing

Anthony en Monique van Atlantic Healing waren de interviewers en hadden zich goed voorbereid op de uitzending. Niet alleen geeft Monique een mooie inleiding op het onderwerp maar beiden zijn ook nieuwsgierig naar wat Peter en Mara vanuit een rijke praktijk er over te vertellen hebben. Onderwerpen als plantspirit, shapeshifting en trance passeren de revue naast een uitleg over het bijzondere helingwerk van Mara en Peter.

Sjamaan in de radio studio van radiomart.nl ParaRadio live Team Atlantic Healing

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.